Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Groep Vereenooghe.
Bij ons bent u de ster.

Ontdek Vereenooghe in minder dan 2 minuten!

Groep Vereenooghe: uniek familiaal autoverhaal

Bij Groep Vereenooghe kunt u terecht voor aankoop, verkoop en herstel van nieuwe en tweedehands personen-, bestel- en vrachtwagens. Wij zijn erkend verdeler van Certified Cars & Vans. Bovendien dragen we het AMG Performance en Van ProCenter label. Tenslotte zijn we ook een erkend smart center.

Zaakvoerders Michel en Alain Vereenooghe

Mercedes-Benz concessiehouder Vereenooghe zag het levenslicht in de jaren dertig met Gabriël Vereenooghe. Na aantreden van de tweede generatie begon in 1969 Mercedes-Benz daadwerkelijk en onstuitbaar te rijzen.

Om ons dienstenpakket uit te breiden en onze geografische spreiding te versterken, werd in 1969 de sector Tielt bij de reeds bestaande sector Roeselare gevoegd. Hierna opende in 1998 de vestiging in Torhout zijn deuren...

Consolidatie Vereenooghe-Autostar

Sinds 2001 behoren ook Autostar garages te Ieper en Veurne tot de groep die vanaf dat moment de naam Vereenooghe-Autostar kreeg.

In 2005 begonnen we met de uitbouw van een volledig nieuwe activiteit gericht op de verkoop van jonge tweedehandswagens onder de naam ‘Young Used Cars of 'Nearly New Cars' – nu beter bekend als Mercedes-Benz Certified’.  Raadpleeg hier ons aanbod van pre-owned cars.

Groep Vereenooghe is officiële verdeler van Mercedes-Benz Certified Vans (vroeger Used 1)!
Een Mercedes-Benz Certified Van is een 2e hands bestelwagen die door onze specialisten een strenge selectieprocedure van 130 technische punten heeft ondergaan. Sinds 2008 zijn we trotse drager van dit label die onze bestelwagens met ervaring benadrukt.

In 2010 namen we onze intrek in de volledig vernieuwde showroom te Roeselare. Een tweede vestiging van ‘Mercedes-Benz Certified’ werd hierin geïntegreerd alsook een nieuw concept inzake verkoop van kwalitatieve oldtimers.

2013 was het jaar van het AMG Performance Center. We behaalden het officiële label en zijn het enige AMG Performance Center in West- en Oost-Vlaanderen. U als AMG rijder wilt dan ook enkel het beste voor uw AMG-wagen.

In 2015 werden we Van ProCenter. Dit betekent dat we bij onze klanten bekend staan voor ons uitzonderljijk vakmanschap en ons scala aan diensten. De 5 kenwaarden van VanPro zijn:
- Meer opties
- Meer service
- Meer experts
- Meer beschikbaarheid en meer mobilteit

Ontdek hier onze Van Pro-video.

In januari 2017 stond de opening van de vernieuwe showroom te Ieper op de agenda. Hiermee zetten we de grootste showroom in de Westhoek (2.257 m²) neer en meteen een hoogstandje van architecturale creativiteit. De strakke lijnen, vele glaspartijen en grote overkragingen spelen de hoofdrol.

Zomer 2017: Groep Vereenooghe neemt Auto Terminus over.
Met deze overname trekken we de kaart van de schaalvergrotingsstrategie van Mercedes-Benz. Momenteel telt onze groep 9 vestigingen waardoor we elke Mercedes-Benz klant uit Noord en Midden West-Vlaanderen een optimale service kunnen bieden. 2 sterke familiebedrijven vormen voortaan 1 grote dynamische groep en bieden werk aan zo'n 250 medewerkers. Daarmee zijn we de grootste onafhankelijke dealer in het Belgische Mercedes-Benz netwerk en één van de grootste werkgevers in de regio.