Nieuws & events.
Blijf op de hoogte.

Nieuws en evenementen van uw Mercedes-Benz partner

De wereld van Mercedes-Benz is een circuit die continu in beweging is. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes en events.

Verder benadrukken we graag de slogan van Mercedes-Benz. Door innovatieve events optimaliseren wij onze klantenrelaties. Het draait immers allemaal rond: "The Best or Nothing"!

WINTER? LAAT MAAR KOMEN!
Met smart bent u 100% klaar voor zorgeloos rijplezier. Glad, nat en donker: de winter kan de situatie op de weg uitdagend maken. Inboeten aan rijplezier? Natuurlijk niet!
Bij onze smart centers te Roeselare, Ieper, Veurne, Brugge, Oostende en Knokke vindt u alles om de winter veilig en comfortabel door te komen.
PS: Ons geschenk voor extra zekerheid ligt klaar.
Als u uw nieuwe smart winterwielen bestelt in de periode van 22/10/2018 t.e.m. 21/11/2018, dan krijgt u van ons een gratis velgbeveiligingsset cadeau. 

GROEP VEREENOOGHE EN ESF GAAN HAND IN HAND

LATEN WE ELKAAR NIET VERGETEN!
U en uw privacy zijn belangrijk voor ons.

PROCARROSSERIE RECERTIFICATIE
Op woensdag 12 september werden onze sites met eigen carrosserie-afdeling te Ieper, Roeselare en Jabbeke gerecertificeerd door een delegatie van Customer Services, vergezeld door onze zaakvoerders Michel en Alain Vereenooghe. Het certificaat garandeert de klant dat diens wagen wordt hersteld door professionals, volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz en met uitsluitend originele onderdelen. De positieve evolutie die onze vestigingen doormaakten werd, benadrukt door Michel Ruelens (Body&Paint and Local Market manager), die het certificaat uitreikte. Vervolgens deed Kurt Craeye (Verantwoordelijke Carrosserie Groep Vereenooghe) de toekomstplannen voor onze drie sites uit de doeken.